Descobreix els beneficis de la tecnologia CAD/CAM

Per què la tecnologia CAD/CAM ens proporciona els millors resultats en Implantologia? Estem segurs que després d’haver llegit el títol d’aquest article, t’has fet aquesta pregunta. No obstant, és bo que contextualitzem una mica abans d’endinsar-nos en l’explicació. D’aquesta manera, Computer-Aided Desing/Computer Aided Manufacturing és el nom que rep aquest tipus de tecnologia en anglès. La tècnica CAD-CAM fa referència a l’ús de la tecnologia aplicada a la implantologia per a la planificació del tractament; disseny i fabricació de l’implant; així com el pronòstic del resultat.

Automatització de processos en implantologia

Així doncs, a Gil-Vernet Mas ja fa aproximadament 8 anys que estem familiaritzats amb el CAD/CAM. En el seu dia, aquesta tecnologia va implicar un fet revolucionari en el nostre sector. Durant aquest temps, podem afirmar que l’automatització  de varis processos en implantologia, ens ha permès tractar les dades a través de la informàtica, i optimitzar els processos de planificació durant el tractament. Durant la nostra llarga experiència i familiarització amb aquest software, podem afirmar que l’exactitud que ens aporta la tècnica CAD-CAM, ens permet l’anàlisi de les dades i projecció dels possibles resultats.

CAD/CAM, un èxit tecnològic

En aquest sentit, l’ajuda de la informàtica ens permet garantir al pacient un baix marge d’error en el tractament, contemplant els diferents escenaris amb els seus possibles resultats en una fase prèvia a la intervenció assistencial, i com a conseqüència ens facilita enormement la pressa de decisions per part del nostre equip especialista, a l’hora de dur a terme la cirurgia oral i/o maxil·lofacial. Com a conseqüència de l’anterior, podem confirmar que la identificació de possibles errors ens permet anticipar-nos. I, finalment, resulta en un benefici tant pel pacient com per l’especialista, ja que es garanteix l’interès de la salut del pacient en tot moment, es guanya temps en el tractament, s’optimitza el material implicant en un tractament més econòmic.

}

Anticipació

La acurada acció tecnològica ens permet anticipar-nos a possibles errors per tal de que el procés del tractament sigui el més precís possible amb resultats molt precisos.

T

Precisió

L’ajuda de la informàtica, sumada a la resta de components tecnològics, ens permet tenir un alt nivell de precisió i així garantir un baix marge d’error en els resultats..

R

Èxit

La suma de tots aquests elements converteixen aquesta tecnologia en una opció altament factible quan es tracta d’implantologia. Els seus resultats són sempre un cas d’èxit.

«En la nostra especialitat, la prevenció comença per ensenyar el pacient a mantenir una correcta higiene bucal. Després, continuem prevenint l’aparició de possibles patologies realitzant segellats de foses o fissures dentals o, si és necessari, aplicant empastaments.»
Dr. Ignasi Gil-Vernet Huguet

Llicenciat en Medicina i Cirurgia, Llicenciat en Odontologia i Doctorat en Cirurgia Oral i Implantologia.

«Per salvar una peça dental, la solució que funciona per si sola és la col·locació d’implants, uns elements metàl·lics que se situen quirúrgicament en els maxil·lars, per sota les genives, i que actuen com a substituts artificials de les arrels de les dents naturals.»
Dra. Rosa Mas Buxadé

Llicenciada en Medicina i Cirugia Llicenciada en Odontologia Ortodoncista.

«En la nostra especialitat, la prevenció comença per ensenyar el pacient a mantenir una correcta higiene bucal. Després, continuem prevenint l’aparició de possibles patologies realitzant segellats de foses o fissures dentals o, si és necessari, aplicant empastaments.»
Dra. Anna Valls Gil-Vernet

Llicenciada en Odontologia.

Reserva una cita

93 789 09 03

Plaça del Progrés, 13, 08224 Terrassa, Barcelona

Horari

De dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 hores.

Correu electrònic

info@gilvernetmas.cat