Què és un implant de càrrega Immediata?

És una tècnica avançada que consisteix a col·locar la pròtesi (una corona fixa provisional) en 24 hores des que es va col·locar l’implant.

Quin valor afegit té aquesta tècnica?

Ens permet restaurar les peces perdudes des de l’inici del tractament implantològic, manejant i conservant l’estètica de la geniva al voltant dels implants, sense la necessitat d’esperar un període llarg de rehabilitació en el cas de la tècnica tradicional.

Quina és la duració del tractament tradicional en implantologia?

L’habitual és que el pacient hagi d’esperar entre 3 i 6 mesos per a tenir els implants amb les seves corones a la zona de la intervenció assistencial.

Quins avantatges aporta al pacient?

1) Tractament ràpid.

2) Intervenció indolora sota anestèsia local.

3) Major agilitat en la intervenció assistencial.

4) Millora l’estètica i qualitat per al pacient.

5) No és necessari l’ús de pròtesi amovible provisòria.

6) Major precisió en la remodelació de la geniva, gràcies a l’ús immediat de la pròtesi.

Té dubtes?

Vengui a veure’ns. L’ajudarem, proporcionant-li tota la informació que necessiti pel que fa a aquesta intervenció assistencial. El nostre equip compta amb una àmplia experiència i coneixement en aquest àmbit. No dubti a contactar-nos. Volem ajudar-lo.

Gil-Vernet Mas informa que si li ha agradat aquest article es doni d’alta al nostre servei gratuït per a l’enviament de comunicacions d’articles i notícies d’interès en el nostre sector, així com informació de la nostra activitat social del seu interès. Aquest és un article que proporcionem gratuïtament a través de MedicalNews. Es pot posar en contacte a través de info@gilvernetmas.cat, i a l’atenció de la Dr. Ignasi Gil-Vernet Huguet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.