Beneficis dels implants de càrrega immediata

Els implants de càrrega immediata consisteixen en incorporar l’implant i carregar sobre el mateix una peça dental provisonal. Un procés que es realitza tot just després d’haver extret la dent natural. Tot es fa en el mateix dia: des de l’extracció fins a la implantació i col·locació (o càrrega) de la corona protèsica sobre l’implant. 

Un implant dental és el primer component que l’odontòleg col·loca a la boca per reemplaçar una dent natural que no hi ha hagut manera de conservar.

En concret, és un cargol de titani que s’implanta a la mandíbula a través d’una senzilla intervenció quirúrgica. La seva funció és fer d’arrel de la pròtesi dental que ocuparà el lloc de la dent original.

Els resultats dels implants

 

Com ja hem comentat, el procés és relativament ràpid i es realitza en una única sessió. A més a més, els resultats són sempre molt positius i el pacient pot gaudir dels resultats des del primer moment. Per això, es tracta d’un procés popular i molt utilitzat, contemplant sempre les necessitats del pacient i que el seu estat dental sigui compatible amb aquesta acció. Del contrari, el treball de l’equip de la clínica serà el de buscar alternatives igualment útils i beneficioses. 

Alta tecnologia

Tractament ràpid i amb intervenció indolora sota anestèsia local.

Resultats garantits

Major agilitat en la intervenció assistencial i millora l’estètica i qualitat per al pacient.

Experts certificats

Major precisió en la remodelació de la geniva, gràcies a l’ús immediat de la pròtesi. No és necessari l’ús de pròtesi amovible provisòria.

Tens dubtes?

Vine a veure’ns. Tajudarem, proporcionant-te tota la informació que necessitis pel que fa a aquesta intervenció assistencial. El nostre equip compta amb una àmplia experiència i coneixement en aquest àmbit. No dubtis a contactar-nos. Volem ajudar-te.

N

Atenció a persones adultes

N

Cura d'ortodòncia

Quin valor afegit té aquesta tècnica?

Ens permet restaurar les peces perdudes des de l’inici del tractament implantològic, manejant i conservant l’estètica de la geniva al voltant dels implants, sense la necessitat d’esperar un període llarg de rehabilitació en el cas de la tècnica tradicional.

Quina és la duració del tractament tradicional en implantologia?

L’habitual és que el pacient hagi d’esperar entre 3 i 6 mesos per a tenir els implants amb les seves corones a la zona de la intervenció assistencial.

«En la nostra especialitat, la prevenció comença per ensenyar el pacient a mantenir una correcta higiene bucal. Després, continuem prevenint l’aparició de possibles patologies realitzant segellats de foses o fissures dentals o, si és necessari, aplicant empastaments.»
Dr. Ignasi Gil-Vernet Huguet

Llicenciat en Medicina i Cirurgia, Llicenciat en Odontologia i Doctorat en Cirurgia Oral i Implantologia.

«Per salvar una peça dental, la solució que funciona per si sola és la col·locació d’implants, uns elements metàl·lics que se situen quirúrgicament en els maxil·lars, per sota les genives, i que actuen com a substituts artificials de les arrels de les dents naturals.»
Dra. Rosa Mas Buxadé

Llicenciada en Medicina i Cirugia Llicenciada en Odontologia Ortodoncista.

«En la nostra especialitat, la prevenció comença per ensenyar el pacient a mantenir una correcta higiene bucal. Després, continuem prevenint l’aparició de possibles patologies realitzant segellats de foses o fissures dentals o, si és necessari, aplicant empastaments.»
Dra. Anna Valls Gil-Vernet

Llicenciada en Odontologia.

Reserva una cita

93 789 09 03

Plaça del Progrés, 13, 08224 Terrassa, Barcelona

Horari

De dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 hores.

Correu electrònic

info@gilvernetmas.cat