Neteja i prevenció

Exàmens, neteja, raigs X i segelladors

Truca a la clínica

937 89 09 03

On ens trobraràs

Plaça del Progrés, 13, 08224 Terrassa, Barcelona

Correu electrònic

info@gilvernetmas.cat

Truca a la clínica

937 89 09 03

Correu electrònic

Odontologia preventiva

L’odontologia preventiva és tota cura dental que ajuda a mantenir una bona salut oral. És una combinació de revisions dentals igual que el desenvolupament de bons hàbits, com el raspallat i l’ús del fil dental. La cura de les teves dents comença d’hora a la infantesa i s’estén al llarg de la teva vida.

Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat odontològica que es centra en la prevenció i la correcció de la malposició i la maloclusió dental. Utilitzem el sistema Alineadent per ser un sistema que es dissenya totalment amb tecnologia 3D.

Periodòncia

La periodòncia ajuda a prevenir i a diagnosticar els teixits que subjecten les dents. La malaltia periodontal és un procés infecciós de les genives que provoca inflamació i pèrdua d’os. Si no és tractat a temps, pot ocasionar la pèrdua de les dents.

Odontologia general

Normalment, sol ser el primer contacte del pacient amb l’odontòleg, que realitza un diagnòstic inicial, resol els problemes de restauració de càries i deriva a l’especialista el tractament que el pacient requereix. Els principals tractaments són: endodòncies, bruxisme, extraccions, odontologia conservadora: obturacions (empastaments), incrustacions, reconstruccions de peces dentals, segellat de fissures, restauració de càries, etc.

Articulació temporomandibular

La causa exacta del trastorn de l’ATM d’una persona sol ser difícil de determinar. El dolor pot ser degut a una combinació de factors, com la genètica, artritis o una lesió de la mandíbula. Algunes persones que tenen dolor a la mandíbula també tendeixen a prémer o grinyolar les dents (bruxisme), encara que moltes persones habitualment estrenyen o grinyolen les dents i mai desenvolupen trastorns de l’ATM.

Implantologia

És la millor solució que existeix actualment per poder substituir peces dentals sense haver de malmetre altres de sanes.
A la nostra clínica dental gràcies a la tecnología 3D i la medicina regenerativa amb l’obtenció de plasma ric en factors de creixement del propi pacient, ens ajuda a disminuir el rebuig dels tractaments implantològics.

Estètica dental

Blanquejaments dentals amb tractament de l’esmalt amb productes químics a la clínica. Efectiu en persones amb bona salut dental i gingival.
Carilles dentals per reconstruccions estètiques que es realitzen a la part externa de les dents anteriors i que permeten modificar el seu color, la forma i la brillantor.
Creen somriures blancs, brillants i amb les dents molt ben alineades, i a més a més protegeixen la superfície de les dents malmeses.

 

Ortodòncia invisible, l’ortodòncia digital més precisa i eficaç.

El sistema dissenyat amb tecnologia 3D ens permet l’impressió de models amb escàner intraoral (sense pastes). Consisteix en una sèrie d’alineadors amovibles i invisibles que exerceixen individualment una controlada i lleugera pressió sobre les dents, aconseguint el moviment i una correcció fins el punt desitjat de manera controlada i progressiva.

 

Alineadent t’ajudarà a aconseguir el somriure que desitjaves des de fa temps, de forma ràpida, senzilla i discreta. Només tu i nosaltres sabrem el que portes posat. A més a més pots veure els resultats en 3D abans d’iniciar el tractament!

Invisible

Higiènic

Econòmic

Còmode

Precís

Pràctic

Ortodòncia

Utilitzem les tècniques més adequades i necessaries segons l’edat i el pacient.
L’ortodòncia crea tres beneficis importants:

  • Funcional, perquè una oclusió correcta son més aptes per mastegar millor els aliments i per tan realitzar una bona digestió.
  • Salut oral, perquè les dents ben alineades no acumulen tanta placa bacteriana i d’aquesta manera podem aconseguir una boca neta, fresca i sana prevenint problemes gingivals, periodontals i de caries en un futur.
  • Estètics, perquè consegueix un somriure agradable i és una bona carta de presentació.

Preguntes freqüents

Com a experts dentals som capaços de proporcionar una línia completa de tractaments, centrin en la prevenció, la instal·lació d’implants, l’extracció i el tractament del dolor facial.

Cada quant cal visitar el teu dentista?

Visitar a un especialista bucodental és el millor estalvi en salut i estètica dental. És recomanable una visita anual. Disposem de programes preventius personalitzats de control periodontal, hàbits d’higiene, tractaments amb flúor.

Per poder mossegar amb eficàcia i mantenir una bona digestió, és important una bona salut bucal i la conservació de totes les seves dents.

Què és una càries?

És una desmineralització microscòpica de la superfície de l’esmalt o el ciment de la dent afectada.
Si no es realitzen revisions periòdiques i no es detecten les càries, van augmentant i avançant ràpidament fins arribar a la polpa, envaint el sistema nerviós i la irrigació sanguínia de la dent.

Tens les dents mal alineades, espais entre les dents o no encaixen bé?

L’ortodòncia és l’especialitat odontològica que es centra en la prevenció i la correcció de la malposició i la maloclusió dental.

Quan s'ha d'anar a l'ortodoncista?

A partir dels 6 anys, per a prevenir les anomalies esquelètiques, possibles deformacions d’arcades o la correcció dels mals hàbits.

Durant aquesta etapa el tractament és purament ortopèdic, ja que poden aparèixer els problemes de creixement fins els 12 anys, com el macnamara o la disjuntor del paladar.

Què és una endodòncia?

És quan la càries ha avançat fins el punt d’afectar al nervi, aquest s’infecta i es fa necessària la seva extirpació, és a dir, l’endodòncia.

Utilitzem materials biocompatibles d’última generació i sistemes de mesura de conductes radiculars que garanteixin un segellat correcte dels mateixos.

Utilització de mecanismes de llimes rotatòries, amb la qual cosa s’aconsegueix una instrumentació molt menys traumàtica.

Se't mouen les dents, et sagnen les genives o tens mal alè?

La periodòncia ajuda a prevenir i a diagnosticar els teixits que subjecten les dents.
La malaltia periodontal és un procés infecciós de les genives que provoca inflamació i pèrdua d’os. Si no és tractat a temps, pot ocasionar la pèrdua de les dents.

Com es manifesta?

  • Comença amb una gingivitis (inflamació i sagnat de les genives).
  • Retracció de genives.
  • Sensibilitat dental.
  • Mobilitat dental.
  • Si no es fa tractament, periodontitis (pèrdua d’os).

Tens les dents fosques o amb taques?

Tractament de blanquejament dental de l’esmalt amb productes químics és efectiu en persones amb bona salut dental i gingival.

No és aconsellable a persones fumadores o que consumeixen elevades dosis de líquids que tenyeixin, tipus cafè o tè i menjars o begudes colorants.

No és aconsellable en pacients amb sensibilitat dental.

Tens espais entre dents, o dents curtes i desfastades??

Les carilles dentals són reconstruccions estètiques que es realitzen a la part externa de les dents anteriors i que permeten modificar el seu color, la forma i la brillantor. Tenen l’avantatge de la necessitat de poca o cap eliminació de l’estructura dental en comparació amb les corones.

Creen somriures blancs, brillants i amb les dents molt ben alineades, i a més a més protegeixen la superfície de les dents malmeses. És una alternativa per a pacients que no toleren un blanquejament dental.

Reserva una cita

93 789 09 03

Plaça del Progrés, 13, 08224 Terrassa, Barcelona

Horari

De dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 hores.

Correu electrònic

info@gilvernetmas.cat